Tervezés

Glamour Design ahol a precizitás és kreatív alkotás szenvedélye találkozik

 

Mi az Otthon?

 

Otthon a személyes biztonság és kényelem szentélye , ahol nap mint nap megpihenhetünk.

 

Ki ne vágyna egy esztétikus , de funkcionális élettérre!?

Fontos hogy a dizájn mellett a rendelkezésünkre álló tereket jól használjuk ki, ennek kialakításában játszik nagy szerepet a lakberendező.

Lakberendező szerepe

A lakberendező szerepe az, hogy segítséget nyújtson az otthona vagy munkahelye belső kialakításában. Ez magában foglalja a tértervezést, a bútorválasztást és elrendezést, a színek és anyagok kiválasztását, valamint az általános belsőépítészeti tervezéseket. A lakberendező továbbá javaslatokat is adhat az otthona vagy munkahelye személyes stílusára vonatkozóan és segíthet kiválasztani a megfelelő dekorációkat és kiegészítőket. Az ízlésének megfelelő belső tér kialakítása és berendezése hozzájárul a kényelmes és inspiráló légkör kialakításához.

 

 A szolgáltatás lehet tervezői, tanácsadói vagy kivitelezői jellegű, és általában az érintett helység vagy ingatlan rendezettségének, stílusának, funkcionalitásának és esztétikusságának javítását célozza.

             Nagy hangsúlyt fektetünk a térkihasználásra, hiszen egy praktikus és jól átgondolt belső kialakítás segítségével akár kis alapterületű lakásokból is élhető teret lehet kialakítani. Emellett a színek és a textúrák kiválasztásával hangulatot adunk egy adott térnek, amely hatással van az ott lakók érzelmi állapotára is.
             Minden ügyfelünk igényét és elképzelését figyelembe vesszük  és személyre szabjuk álom otthonát.
Akár 1-1 helység tervezését is vállaljuk, legyen az konyha , nappali , étkező, fürdőszoba , hálószoba, gyerekszoba.
0
error: Védett tartalom!